Al zo’n 20 jaar maatwerk in glas en hout:
SDP Glas & Woodworx

Beglazingsoplossingen op maat van je (ver)bouwplannen

Aannemer SDP Glas & Woodworx (Aalst, Oost-Vlaanderen) is gespecialiseerd in glaswerken en schrijnwerk op maat. Zo vervangen we gebroken vensters en enkel voor dubbel glas. Maar ook voor specialere opdrachten zoals glazen deuren en balustrades of douche- en spatwanden kun je bij ons terecht. We plaatsen verder houten deuren, leggen parket en installeren garagepoorten. Ook als er beglazing op een hogere plaats geïnstalleerd moet worden, is dat geen enkel probleem voor ons. Met het nodige materieel en verschillende soorten kranen kunnen we ook grotere en moeilijkere glaswerken tot een goed einde brengen.

Vakmanschap in speciale glaswerken

Naast gewoon glas bieden we ook nog enkele andere oplossingen. Zo plaatsen we ShowerGuard voor douchewanden. Dit glas heeft een beschermlaag, waardoor het vuil zich nergens aan kan hechten en het glas als nieuw blijft, ook na jaren gebruik. Het glas is te krijgen in diktes van 6, 8 en 10 mm en moeiteloos schoon te maken.

We plaatsen ook spatwanden van Lacobel voor in keukens. Ze zijn uit gehard glas met een kwaliteitslak verkrijgbaar in 20 trendy kleuren. Ook perfect te gebruiken op tafels, schappen en meubelen, als wandbekleding, voor standaard- en schuifdeuren, enz.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of vraag meteen een offerte aan!

Onze realisaties